Treningsklær, utstyr & kosttilskudd for kvinner og menn.

Vi som står bak Sportylab AS har lang erfaring med og er genuint opptatt av trening og kosthold. Vi har solid erfaring fra salg/markedsføring, nettbutikkdrift samt import og engrossalg.

Vi har som målsetning at summen av den erfaringen og kompetansen vi har opparbeidet oss, kombinert med en porsjon entusiasme og hardt arbeid, skal gjøre oss til den foretrukne leverandør av kosttilskudd og treningsklær til primært privatpersoner i hele landet. Vi kjenner markedet og utfordringene bedre enn de fleste. Vi er genuint opptatt av kvalitet på produktene vi selger og setter kundeservice svært høyt. Vi arbeider hard for at du som kunde skal sitte igjen med en god opplevelse når du handler hos oss.

Følg oss på Instagram og Facebook

Om Oss
01.

KVALITET

Vi skal levere produkter av høy kvalitet.

02.

EN UTFORDRER

Vi skal være konkurransedyktige på pris og leveringstid.

03.

BEST PÅ DET VI KAN

Vi skal være uslåelige på service og oppfølging.

Våre Brands

Vi forhandler kun merkevarer vi har erfaring med og kan stå inne for. Under ser du et utvalg av merker/brands du kan handle hos oss.

Fra oss - til deg!

De beste produktene og en god kjøpsopplevelse..

Vi gjør det ordentlig!

Vi mener at det finnes for mange dårlige nettbutikker tilgjengelig på det norske markedet, butikker som har dårlig kundeservice og elendige varer, kun med et mål om mest mulig profitt. Derfor eksisterer vi. Et alternativ som er slik alle nettbutikker bør være!

Vårt mål er hårete..

Vi skal bli best!

Vårt mål er å blir den foretrukkende leverandør av treningsklær og kosttilskudd til norske forbrukere. Vi konkurrerer ikke på pris, men på kvalitet og god service. Enket å kjøpe og du mottar varene dine på rekordtid. Stort utvalgt av produkter.