Vi har forsøkt å legge til rette for deg som kunde, slik at du kan betale på den måten som passer deg best, derfor tilbyr vi ulike betalingsløsninger. Dersom du ønsker faktura for kjøpet ditt, setter vi pris på om du velger Walley fremfor Klarna, da vi betaler et mindre gebyr for transaksjonen til Walley enn til Klarna. Dette gjør at vi kan holde prisene så lave som mulig på varer i butikken vår, men det er naturligvis helt opp til deg hvordan du ønsker å gjøre betalingen.

Sportylab AS tilbyr i dag følgende betalingsløsninger:

Kortbetaling:
Betaling med debet- eller kredittkort.

Vipps:
Betaling via vipps-appen.

Faktura / Delbetaling:
Gjennom våre samarbeidspartnere Walley (Collector Bank AB) og Klarna tilbyr vi faktura eller delbetaling. Eventuell kredittsjekk gjøres av Collector Bank AB og Klarna AB og du vil motta gjenpartsbrev dersom dette blir utført. Alle henvendelser vedrørende faktura eller delbetaling til privatpersoner må gjøre direkte til Collector Bank AB og Klarna.

Google Pay:
Google Pay er tilgjengelig.

Apple Pay:
Dersom du handler i butikken vår via en Apple-enhet, kan du betalte med Apple Pay.

B2B (Bedrift) – Faktura (Kreditt):
Samtlige bedriftskunder som registrerer seg på sportylab.no eller sender en bestilling via e-post får tildelt 14-dagers kreditt. Offentlige kunder får tildelt 30-dagers kreditt.

Vår webavdeling vil i etterkant av registreringen gjøre en kredittsjekk av kunden og forbeholder seg retten til å trekke tilbake kreditten dersom økonomiske tall eller annen informasjon ikke er tilfredsstillende. For eksisterende kunder som ønsker å søke om kreditt, må søknad sendes oss via eget kontaktskjema. E-post kan også sendes direkte til post@sportylab.no. Vennligst oppgi kundenummer, kundenavn og organisasjonsnummer i e-posten som skal merkes med «Søknad om kreditt». Private kunder har ikke tilgang til å søke om kreditt.

Forskuddsbetaling
Forskuddsbetaling er et alternativ for bedriftskunder som ikke har fått innvilget kreditt og som ønsker å betale med nettbank. Ved valg av «forhåndsbetaling» vil du innen 24 timer motta egen faktura på e-post. Varene sendes så raskt vi har registrert betalingen på våre konti. Dersom fakturaen ikke er betalt innen 10 dager slettes ordren og du vil motta en bekreftelse på kansellering av din bestilling.

Generelle betalingsbetingelser
Sportylab AS har salgspant i samtlige leverte produkter inntil hele kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt, jfr. panteloven § 3-14 flg. Sportylab AS forbeholder seg retten til å kreve annen sikkerhet, i tillegg eller i stedet for salgspant. Slik sikkerhet kan kreves også etter at bestillingen er akseptert. Kjøper er ikke berettiget til å videreselge de leverte produkter som er beheftet med salgspant før kjøpesummen med tillegg av eventuelle renter og omkostninger er betalt.