Ansvarlig for konkurransen er Sportylab AS.

Du blir påmeldt konkurransen i det øyeblikket du har fylt ut påmeldingskjemaet på nettsiden og har godtatt å motta våre nyhetsbrev. Konkurransen er ikke kjøpsbetinget.

Når du har klikket på “meld meg på” er du med i loddtrekningen av en premie.

Dersom du melder deg av nyhetsbrevet, mister du samtidig din plass i konkurransen.

Påmeldes en mailadresse som er inaktiv (som ikke åpner nyhetsbrevene våre) over en lengre periode, forbeholder Sportylab AS seg retten til å slette denne fra mottakerlisten vår, og du mister samtidig din plass i konkurransen. Du kan imidlertid til enhver tid melde deg på nyhetsbrevet igjen.

Kun personer bosatt i Norge kan delta i konkurransen.

Ved begrunnet mistanke om juks forbeholder Sportylab AS seg retten til å utestenge deltagere fra loddtrekningen.

Dersom du deltar i konkurransen må du huske å oppgi alle de personlige opplysningene som er angitt på konkurransesiden, slik at Sportylab AS kan kontakte deg hvis du vinner.

For å delta i konkurransen må du være fylt 18 år eller ha skriftlig samtykke fra en forelder eller foresatt (dette skal kun fremvises dersom du skulle vinne).

Ansatte hos Sportylab AS samt ambassadører, sponsorer eller lignende og medlemmer av disses husstander kan ikke delta i konkurransen.

Sportylab AS påtar seg ikke ansvar ved trykkfeil eller andre feil i forbindelse med konkurransen. Sportylab AS forbeholder seg retten til uten varsel å gjøre endringer i konkurransebetingelsene.

Premie

Delta i konkurransen i dag, og vær med i trekningen om et gavekort på 1.000,- NOK.

Vinneren trekkes den siste virkedagen i inneværende måned.
Premien kan ikke endres eller byttes mot kontanter.

Hvis du vinner

Vinnerne av konkurransen får beskjed via den påmeldte e-postadressen, og Sportylab har rett til å offentliggjøre navnene på sportylab.no samt Sportylab sine sosiale medier. Ved å delta i konkurransen aksepterer du samtidig denne offentliggjørelsen.

Hvis vinneren ikke responderer på mail vedrørende premien innen 30 dager, trekkes en ny vinner.

Opplysninger om persondata

Alle deltagere i konkurransen gir samtidig samtykke til registrering av navn og øvrige nødvendige kontaktopplysninger.

Sportylab AS oppbevarer opplysningene om deltagerne fortrolig til bruk for selve konkurransen og ved eventuell meddelelse om at deltager har vunnet. Vi deler ikke opplysningene med en tredjepart uten deltagerens samtykke.